Top websites

Op deze pagina hebben wij de beste websites voor je geplaatst die je kunt bezoeken als je meer wilt leren over gezondleven. Je mag ook deze informatie ook delen met je vrienden en anderen.

1. Gezondheidsnet

Deze website is de nummer 1 website als het om gezondheid gaat. Je kan hier alles lezen over de huid, het hart en andere interne aandoeningen. In de blogs vind je de laatste ontwikkelen. Ook de ontwikkelen met betrekking tot het corona virus kan je op deze website vertrouwen. Wil je wat vragen aan de expert die deze website beheren dan kan je meteen jouw vraag mailen naar een van de adressen die op de contact pagina staan.

2. Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

Dit is de officiële website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en milieu. Hier kan je niet alleen de laatste ontwikkelen met betrekking tot het coronavirus volgen, maar ook andere wetenschappelijke artikelen die te maken hebben met gezondheid en welzijn. Als je vragen of instructies wilt hebben mag je contact maken met een van de experts.

3. Voedingscentrum

Het Voedingscentrum geeft als sinds 1941 instructies over gezondleven. Er is heel veel te lezen op deze website over de schijf van vijf en nog veel meer. Het is een centrum dat gesubsidieerd wordt, dus hun diensten aan het publiek zijn geheel gratis. Heb je hulp nodig of vragen? Dan moet je gauw de website bezoeken en een berichtje sturen.

4. Treatwell

Treatwell is een wellness website. Voor een gezond leven is het ook belangrijk dat je tot rust komt. Als je haar en beauty tips nodig hebt dan moet je nu een afspraak boeken op deze website. De website laat je kennis maken met andere salons die in je buurt zijn en je zult gegarandeerd genieten van je geld.

5. Happy Healthy

Happy healthy is de website van de welbekende drs. Oscar Helm. Ja, je kent hem van RTL4, Telegraaf en VIVA. Als het om wellbeing en Fitness gaat om je echt deze website volgen. Deze arts heeft als voornaamste doel om mensen te informeren over het maken van de beste leefstijlkeuzen. Vooral als je te kampen hebt met overgewicht moet je nu een fan worden van deze website.

6. World Health Organisation

Deze website is helemaal niet onbekend. Hier waren de allereerste corona updates te volgen. Je kan deze website niet missen als je meer wilt weten over gezondheid. De website is in alle talen. Je moet zelf aangeven in welke jij die wilt en je bent gereed om alles te lezen dat er staat.

7. Holland en Barrett

Deze website is specialist als het om natuurlijke gezondheid gaat. Het is niet alleen een website waar je verhalen kan lezen over hun producten, maar het is ook webshop. Je kan dus meteen hun natuurlijke producten kopen. Inmiddels zijn ze al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt, dus je mag erin vertrouwen dat hun producten positief bijdragen aan een gezonde levensstijl.

8. Samen gezond

De titel van de website zegt je al wat hun voornaamste doel is “samen gezond blijven”. Zij willen dat eenieder gezond moet blijven. Zij promoten een gezonde levensstijl en hebben daarvoor een heel mooi programma opgezet. Dit alles en meer over hun succes plan kan je zelf lezen en volgen op hun website. Schrijf je dus nu in en mis de leuke kansen niet die ze te bieden hebben.

9. The body shop

The body shop is een leuke webwinkel die leuke beauty producten verkoopt die je zeker in huis moet hebben. Bekijk de website nu, want anders zul je de leuke fixe kortingen missen. Maak goed gebruik van de kansen die je krijgt om er leuk uit te zien.