Huur Ons in

Heb je een gezondheidsdoel dat je probeert te bereiken, maar kom je er maar niet uit? Dus hoe komt het dat als het gaat om onze gezondheid en welzijn, veel mensen denken dat ze het op de een of andere manier zelf moeten uitzoeken?

Wij hebben professionele gezondheidscoaches binnen ons team. Een gezondheidscoach kan je helpen de problemen te doorbreken waar je jarenlang alleen mee worstelde. Ze zullen je helpen jouw grootste gezondheidsproblemen aan te pakken, zodat je jouw beste leven kunt blijven leiden.

Wij maken plannen op jouw maat

Iedereen is uniek en dus niet iedereen zal dezelfde dieetplan hebben. Wij weten dit en nemen de tijd om je jouw gewoonten, huidige dieet en jouw gezondheids- en welzijnsdoelen te leren kennen, evenals hoe je die kunt veranderen. Het is een hechte samenwerking om een ​​plan te schetsen dat is afgestemd op jouw unieke verhaal en levensstijl, zodat je je doelen kunt bereiken.

Wij geven je de nodige emotionele ondersteuning

Het uiteindelijke doel van een gezondheidscoach is om jouw kwaliteit van leven te verbeteren door effectieve en gezonde gewoontes te incorporeren in jouw leven. Dat betekent dat we ons niet alleen moeten richten op fysieke gezondheid, maar op de algehele gezondheid, inclusief mentaal en emotioneel welzijn. Je coach zal zichzelf voor je beschikbaar stellen, of het nu via sms, telefoon of e-mail is, op jouw momenten van nood. Je moet het gewoon doen.

Doet het gewoon!

Denk je dat het nu hoogtijd is om je gezondheid voorkeur te geven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dit is jouw tijd. Er is zoveel meer om een ​​gezond leven te leiden dan alleen een dieet en lichaamsbeweging, en dat is in wezen de reden waarom wij voor je klaar staan. Wij zijn als je beste vriend met een schat aan expertise op het gebied van gezond leven, klaar om je in de goede richting te wijzen en je te helpen je potentieel aan te boren. Niet iedereen heeft een personal trainer en een diëtist nodig; misschien heb je gewoon wat betere verantwoording, een frisse manier van denken en gepersonaliseerde gezondheidstips nodig. Als je je afvraagt ​​​​wat de kosten zijn, kan een sessie met een gezondheidscoach je ergens tussen de euro 20 en euro 200 per uur opleveren. Maar wij hebben ook vooraf gemaakte pakketten, waaruit je kunt kiezen. Wij vinden dat geld geen probleem mag zijn als het om gezondheid gaat.